Zoekmachine Optimalisatie

let's optimize!

Website optimaliseren voor zoekmachines

Wil jij je website hoger laten ranken in de zoekmachines, bijvoorbeeld in Google, Bing of Yahoo? Lees dan verder waarmee wij jou kunnen helpen!

Je website hoger laten ranken?

Hoe lager je website in de zoekmachines staat, hoe minder organisch verkeer er binnenkomt en zo dus ook minder conversies worden gemaakt. Het is dus belangrijk dat je website hoog in de zoekmachines staat.

Wij helpen je graag om je website hoger te laten ranken. Dit zullen wij bereiken door verschillende technieken toe te passen op jouw website. Denk hierbij aan het gebruiken van relevante keywords en het bouwen van externe linkjes (backlinks).

number

Kennismaking.

Even kennismaken! Ook hebben we het over je doelgroep en gewenste doelstellingen die je wil bereiken.

number (1)

Plan opstellen.

Aan de hand van de informatie stellen wij een plan op waarmee we je website hoger in de zoekmachines kunnen ranken.

number (2)

Plan implementeren.

We beginnen met het uitvoeren van het plan en laten jouw website hoger in de zoekmachines ranken.

Waarom kiezen voor ons?

Het team van Mavena zal ervoor zorgen dat jouw website of webshop hoger in de zoekmachines wordt gerankt. Om dit te bereiken zullen wij een duidelijk plan opstellen die wij ook vooraf duidelijk aan jou uitleggen.

Waarom bij ons? Wij zijn gericht op winnen en nemen alleen genoegen met de beste resultaten, in dit geval een website die hoog in de zoekmachines staat en waarmee jij je doelstellingen kunt realiseren.

Bekijk al onze cases!

Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze cases. Heb je daarnaast nog vragen, kun je altijd contact met ons opnemen.

#SamenBereikenWeMeer