Website

Let's build a winning website!

Een website laten bouwen

Wil je een professionele website laten maken, maar heb je nog eerst wat informatie nodig? Hieronder vertellen wij je hier meer over!

Wij helpen je graag met je website

Wil je een professionele website laten maken die je zelf ook makkelijk kunt onderhouden? Dan ben je bij Mavena Marketing op het juiste adres.

Ons idee van een website is duidelijk: een mooi design, goed vindbaar in de zoekmachines, optimaal te gebruiken op desktop, tablet en mobiel, veilig én snel! Daarnaast werken wij met WordPress, waarmee jezelf eenvoudig aanpassingen kunt brengen aan de website.

number

Kennismaking.

We plannen een gesprek in om kennis te maken en sparren over de mogelijkheden.

number (1)

Briefing.

Alle belangrijke informatie voor het bouwen van de website wordt verzameld.

number (2)

Website bouwen.

Aan de hand van de briefing en gemaakte schetsen bouwen we de website.

number (3)

Online gaan!

Online, zo snel kan het gaan! Een professionele website met al jouw wensen.

Waarom een #Mavena website?

Samen met jou zullen we brainstormen over hoe we de beste website voor jouw onderneming kunnen neerzetten. We kijken samen naar het doel, de doelgroep en welk gevoel de website moet uitstralen.

Waarom bij ons? Wij zijn gericht op winnen en nemen alleen genoegen met de beste resultaten, in dit geval een website waarmee we je doelen realiseren.

Bekijk al onze #Mavena websites!

Ben je benieuwd naar de website die wij hebben gemaakt? Neem dan een kijkje op onze Cases-pagina! Heb je daarnaast nog vragen, kun je altijd contact met ons opnemen.

#SamenBereikenWeMeer