Social Media Adverteren

LET'S ADVERTISE!

Meer verkeer of sales generen?

Wil je adverteren op social media en zo meer verkeer op je kanalen realiseren of sales genereren. Lees dan verder waarmee wij jou kunnen helpen!

Waar moet je op letten?

Het is belangrijk om je social media campagnes zo op te zetten dat je de juiste doelgroep bereikt en hen ook aanzet tot actie. Er moet dus een duidelijk advertentieplan zijn, anders zal het adverteren je meer kosten dan dat het je zal opleveren.

Heb je het adverteren al eerder geprobeerd, maar behaalde je niet de gewenste resultaten? Ons team kan jou daarmee helpen! Met onze kennis en ervaring weten wij precies welke variabelen we moeten inzetten om een goed advertentieplan op te stellen waarmee jouw doelstelling kunnen behalen.

number

Kennismaking.

Samen kijken we naar jouw doelstellingen en sparren we over jouw markt en doelgroep.

number (1)

Plan opstellen.

We verzamelen alle belangrijke informatie die relevant is voor het advertentieplan.

number (2)

Plan implementeren.

Uitvoeren van het advertentieplan, volgen van statistieken en waar nodig het plan bijsturen.

Waarom kiezen voor ons?

Het team van Mavena zal voor jou een advertentieplan uitwerken en implementeren, waarmee de doelgroep wordt bereikt én de doelstellingen worden behaald.

Waarom kiezen voor het team van Mavena? Wij zijn gericht op winnen en nemen alleen genoegen met de beste resultaten, in dit geval het bereiken van de juiste doelgroep en hen aanzetten tot actie.

Lees meer over onze cases!

Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze cases met onder andere projecten over social media campagnes en online marketing strategieën.

#SamenBereikenWeMeer