Over Ons.

ONS TEAM

Oplossingen, uitdagingen en resultaat!

Een team dat niet in problemen denkt, maar in oplossingen. Alle uitdagingen aangaat, hoe moeilijk het ook klinkt. Een kick krijgt bij groei en resultaat. Dat is #TeamMavena.

Het verhaal achter Mavena

Mavena Marketing is opgericht in 2019, nadat twee Marketing-studenten, Ibrahim & Burak, hun krachten met elkaar gingen bundelen. Het idee ontstond nadat de twee merkte dat ze onvoldoende online marketing kregen tijdens hun opleiding, terwijl dit steeds meer belangrijker wordt in het bedrijfsleven.

Om kennis op te doen kwamen Ibrahim en Burak maanden lang bij elkaar en volgde ze verschillende cursussen op het gebied van online marketing. Uiteindelijk richtte ze het bedrijf Mavena Marketing op onder het motto: “Als anderen het kunnen, kunnen wij het beter!”.

ONS TEAM

Meet the crew!

Een jong team dat houdt van hard werken en leren! Lees verder om kennis te maken met de mensen achter Mavena.

Ibrahim Amhagi

Ibrahim is één van de oprichters van Mavena en is gespecialiseerd in het adverteren op sociale media en in de zoekmachines. Daarnaast heeft Ibrahim een creatief gevoel voor design en ontwerp.

Zijn korte termijn doel? Zo veel mogelijk bedrijven helpen om succesvol de online wereld in te rollen. Zijn kick? Verbluffende resultaten en hoge ROI’s tijdens het adverteren.

Burak Özcan

Burak is één van de oprichters van Mavena en is gespecialiseerd in het bouwen van websites/webshops, zoekmachine optimalisatie en adverteren.

Zijn korte termijn doel? Ergens op Bali werken aan gruwelijke projecten voor Mavena. Zijn kick? Markten en branches opschudden en concurrenten verdrijven.

Join the crew?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen. Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak om samen eens wat te drinken en te sparren over nieuwe ideeën.

#SamenBereikenWeMeer