Mondzorg Hoofdstraat

Website, Online Marketing Strategie

Mondzorgpraktijk in Gilze-Rijen

Mondzorg Hoofdstraat is een mondhygiëne praktijk die staat voor vakkundige zorg en uitstekende begeleiding. Mondgezondheid is voor iedereen belangrijk, maar voor iedereen anders. Met een uitgebreid aanbod aan mondhygiëne behandelingen kan iedereen altijd terecht bij Mondzorg Hoofdstraat.

Van het hart, naar het zuiden

Na de start van Mavena Marketing kregen wij al gauw een aanvraag binnen vanuit het zuiden van het land, om een verouderde website in een nieuw jasje te stoppen. Als 2 net startende jonge ondernemers uit Amersfoort namen wij de uitdaging aan.

Na het doorstaan van een lange treinreis, gevolgd door een busrit in het dorp Gilze-Rijen stapte we de verkeerde bushalte uit. Hierdoor moesten we twee kilometer lopen door het platteland om uiteindelijk bij onze eindbestemming aan te komen. Na een goed kennismakingsgesprek en een lange reis terug naar huis zijn we aan de slag gegaan.

PROJECT DETAILS

Opdrachtgever

Mondzorg Hoofdstraat

Datum

20 oktober, 2019

CATEGORIE

Website, Online Marketing Strategie

Een nieuw jasje

Say hello to the gloednieuwe website van Mondzorg Hoofdstraat. De website was toe aan een renovatie om tot een fris en modern resultaat te komen. Door de huisstijl licht aan te passen en een modern design te bedenken, is er een goede samenhang tussen de praktijk en de website ontstaan. Door de verschillende diensten kort en krachtig aan te bieden op de homepagina weten patiënten direct waar ze aan toe zijn en kunnen ze direct een afspraak inplannen.

"Het team van Mavena is professioneel en zeer vriendelijk! Ze komen altijd hun afspraken op tijd na en hebben verstand van wat ze zeggen en doen. Dankzij hun heb ik ook super veel geleerd over hun vak!"

Eigenaar Zeynep
Mondzorg Hoofdstraat