The Grazing Dutchies

Website

De nieuwste trend in catering!

Niet je gebruikelijke catering! Gestylde tafels, luxe platters en boxen die royaal zijn gevuld met ambachtelijke gerechten veranderen elke gelegenheid in een gastronomisch avontuur. De manier waarop de dames het eten presenteren is een kunst op zich. Oogstrelend, uiterst sfeervol en verzorgd. De volledig verzorgde grazing tables, platters en boxes zijn hét perfecte middelpunt voor elk denkbaar evenement.

Van een kop koffie naar een prachtige website

Na een simpele LinkedIn benadering van de dames van The Grazing Dutchies, zijn we samen een kop koffie gaan drinken. Al snel kregen wij de verbluffende foto’s te zien van hun werk. Een manier van hapjes voorbereiden die erg uniek is in Nederland. Met zulke mooie creaties van gestylde tafels en luxe platters hoort natuurlijk een eye-catching website die je laat watertanden, dus zijn we meteen aan de slag gegaan.

PROJECT DETAILS

Opdrachtgever

The Grazing Dutchies

Datum

10 juni, 2020

CATEGORIE

Website

Een minimalistische website met verrukkelijke beelden!

Een minimalistisch ontwerp, prikkelende teksten en verrukkelijk beeldmateriaal hebben een fantastische combinatie van elementen gevormd. We hebben er ontzettend hard aan gewerkt om het zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Maar hoe bestel je zo een uitgebreide tafel met een divers aanbod van eten voor een event? Juist! Met een gebruiksvriendelijk en duidelijk bestelformulier, waarmee de bezoeker gemakkelijk een bestelling kan plaatsen.

"De heren werken resultaat gericht en full-service! Wij zijn ontzettend tevreden met de samenwerking! Een echte aanrader!"

Eigenaren Fatiha & Abida
The Grazing Dutchies