Dekbeddenwereld

Website, Social media Adverteren

Van traditioneel naar online

Altijd opzoek naar de volgende stap, innovatie en een gedurfde houding. Dat is wat de heren van het huidige ‘’Dekbedden Wereld’’ en ons team gemeen hebben. Al jaren verkopen zij beddengoed op verschillende markten door heel Nederland. Met de opkomst van de onlinewereld, werd de traditionele manier van het fysiek verkopen van producten onder druk gebracht.

Maar wat doe je als je nooit kaas hebt gegeten van de ‘’onlinewereld?’’ Juist. Aankloppen bij gedreven jongens die met passie het vak uitoefenen en die ook nog eens stadsgenoten zijn van de o zo mooie stad Amersfoort.

Klaar voor de start!

Een kraampje met beddengoed omtoveren naar een goed converterende webshop en de gehele branding eromheen uitwerken, dat was het doel. Het begon bij het bedenken van een sterke domeinnaam wat ‘’Dekbeddenwereld.nl’’ is geworden. Dekbedden is één van de meest gebruikte keywords in de beddengoed branche en ‘’wereld’’ laat een open gedachte achter dat wordt gelinkt aan een ruim assortiment.

PROJECT DETAILS

Opdrachtgever

Dekbeddenwereld

Datum

12 januari, 2020

CATEGORIE

Website, Social Media Adverteren

De webshop & logo design

Om de webshop gebruiksvriendelijk te maken, is er op de homepagina direct de mogelijkheid om te kiezen tussen alle productcategorieën, denk aan dekbedden en hoeslakens. Ook zijn alle attributen zoals maat, kleur, merk en materiaal duidelijk weergegeven zodat er gemakkelijk gefilterd kan worden.

Het logo bestaat uit een simplistisch ontwerp met iconische elementen om duidelijk visueel te laten zien waarvoor het bedrijf staat. De kleuren blauw en grijs zijn gekozen, omdat deze ontspanning en rust uitstralen. Precies wat je zoekt in beddengoed!

Facebook & Instagram Campagnes

De webshop is online maar wat nu? Campagnes draaien! Nadat de webshop helemaal af was zijn we meteen aan de slag gegaan met de social media kanalen. Door Facebook en Instagram campagnes in te zetten hebben we conversies weten te behalen en streven we samen naar een toekomst zonder op de fysieke markt meer te hoeven staan!

"De heren hebben ons uitstekend geholpen met het opzetten van de webshop, advertenties en social media. Het team denkt graag op alle vlakken met ons mee en de communicatie is super. Ze hebben veel kennis in huis, zijn creatief en leveren fantastisch werk. Heel erg blij met deze toppers!"

Eigenaar Bilal
Dekbeddenwereld